Рали шампионът Димитър Илиев и Лео Бианки на турнира на Holiday Heroes


Рали шампионът Димитър Илиев и Лео Бианки на турнира на Holiday Heroes
Снимка: Holiday Heroes

2417 0

VM Ware са шампионите по картинг на 2018 в турнира на Празничните герои.

Рали легендата Димитър Илиев и чаровният Master Chef Лео Бианки станаха част от благотворителния турнир по картинг между компании в Sofia Karting King вчера, 19 април. Серията спортни турнири между комапнии „Спортувай с мисия“ са едни от най-дългоочакваните събития на празничните герои, а турнирът по картинг е сред фаворитите.

Общо единадесет отбора се включиха в надпреварата – десет социално-отговорни компании и отбор на Holiday Heroes. В отбора на празничните герои се открои посланикът на добро Лео Бианки, който показа завиден талант на пистата, а сред корпоративните отбори имаше цели две компании, които се включиха с по два представителни отбора – KPMG IT Services и Fadata.

По традиция на Holiday Heroes, всеки от отборите имаше свой ментор, който помагаше в надпреварата. Рали легендата и многократен шампион на България – Димитър Илиев, уважи състезанието и се включи като ментор на отбор. Още в началото на събитието той призова всички участници да бъдат внимателни не само на пистата в Sofia Karting Ring, но и извън нея. Ментори станаха още младият, но много перспективен автомобилен състезател и шампион за 2015 г. Григор Григоров и Коко Върбицалиев, който е първият българки пилот участвал във Формула БМВ, шампион по картинг и носител на бронза на световното по картинг за любители през 2017. В менторския колектив се включиха още Дани Попов, Симеон Симеонов и рекордьорът по бързина в шампионатите на Sofia Karting Ring – Алекс Юлиян.

Шампион на турнира стана отборът на VM Ware. Среброто спечелиха „Лаборатории Рамус“, а трети се класираха KPMG IT Services Bulgaria. Победителите получиха подаръчни комплекти от STR8 и BU, както и подаръци за всички участници осигурени от Сарантис. Булстрад Виена иншурънс груп, Hyper Science, Advanced Nutrients и Застраховаталено дружество Евроинс бяха другите участващи отбори, които премериха сили в състезанието. За доброто настроение на всички гости и участници в турнира имаше осигурени вафли „Хипер“ от „Престиж“, изотонични и фруктови води AKVO.

Средставата от такса-участие на отборите ще се използват за закупуване на хранителни продукти, които да станат част от празничните пакети на Holiday Heroes за кампания „Коледа 2018“ през декември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички