Пьонтек: Гатузо наричаше мен и Пакета "двама монголоиди"

Нападателят на Милан Кшищоф Пьонтек призна, че му е било трудно да комуникира със съотборника си Лукас Пакета. И двамата не са можели да говорят италиански, а бразилецът не е знаел и дума на английски.

"Ние с Пакета не говорим италиански. Опитваме се да общуваме с прости италиански думи и гадаем смисъла на казаното. Понякога Пакета използва жестове или казва нещо на португалски език, когато не знае как да си изрази мисълта", сподели голмайсторът на "росонерите" в интервю за канала "Foot Truck".

Звезда на Арсенал се оплакал, че не бил пуснат в Милан

През това лято на няколко пъти се появи информация, че Милан иска да подсили халфовата си линия с дефанзивен играч. Изглежда до мечтания трансфер...

"Гатузо често ни се присмиваше за това. Той ни наричаше "двама монголоиди" и се учудваше как успяваме да се разберем. Особено когато вземете предвид, че никой от нас не говори италиански, а Пакета дори английски не знае", допълни полската звезда на Милан. А какво разтърсващо признание направи Гатузо преди да напусне Милан - припомнете си в този материал.

Още по темата

Please select answer!