Прокуратурата се зае със смъртта на боксьора Борис Станчов


Прокуратурата се зае със смъртта на боксьора Борис Станчов
Снимка: Youtube, Screenshot

1192 0

Софийска районна прокуратура образува досъдебно призводство във връзка със случая с починалия боксьор - Борис Станчов, представял се за Исус Величков. Това съобщиха от пресслужбата на държавното обвинение, цитирани от „Меридиан мач”.

За описаното деяние законът предвижда наказание "лишаване от свобода" до осем години. В хода на разследването за това кой е виновен, предстои да се разпитат като свидетели всички запознати със случая лица, включително и роднини на Станчов.

Предстои да се изискат и приложат всички относими документи - включително досиетата на Станчов и Величков от федерацията, както и съответна медицинска документация.

При необходимост ще се назначат и изготвят експертизи. Разследването ще бъде проведено от разследващ полицай при 08 РУ СДВР, като ще приключи в максимално кратък срок.

Бивш треньор на момчето - Цончо Колев, шокира, заявявайки, че мениджърът Венцислав Георгиев е знаел за всичко и че случилото се е криминално престъпление. Вижте пълното изказване на Колев - в този материал на SportLive. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички