Петте статии, които четохте най-много през 2018 година в SportLive

Три големи спортни събития са белязали изминалата 2018 година за читателите на SportLive.bg и са четени повече от всички други. Само едно от тях е футболно, едно е боксово, а третото е свързано с алпинизма.

Както сигурно вече се досетихте, футболното събитие е Световното първенство по футбол в Русия, където триумфира Франция. И за боксовото познахте - победата на Кубрат Пулев над британеца Хюи Фюри. За свързаната с алпинизма новина изобщо нямахме съмнение, защото изчезването на Боян Петров в Хималаите и дългото му издирване развълнуваха целия български народ.

SportLive представя: Най-голямото футболно разочарование на 2018 година

В първия ден на новата година екипът на SportLive решихме да ви запознаем с отборите, които ни разочароваха сериозно през 2018 и които сериозно т...

Ето и топ 5 на новините на SportLive.bg, които се четоха повече от всички през отишлата си тази нощ 2018 година:

1. На живо: Кубрат Пулев - Хюи Фюри

Българската звезда в бокса тежка категория посрещна Хюи Фюри в София и го победи със съдийско решение. Това се случи в края на октомври и направи българина задължителен претендент за битка със звездата Антъни Джошуа за титлата на IBF.

2. Пълната програма на Световното първенство по футбол 2018

Мондиалът в Русия започна на 14 юни, а закриването му се състоя на 15 юли. За този месец станахме свидетели на много изненади, сред които бяха четвъртото място на Англия, слабото представяне на Аржентина, силното такова на Русия, титлата на Франция и сензационното участие на Хърватия, която спечели среброто.

3. Фюри: Ако не беше аркадата, не бях далеч от победата

Едно от най-интересните интервюта през годината, най-интересното за вас, се оказа това на Хюи Фюри след загубата от Кобрата. Младият британец беше убеден, че само отворилата се аркада над окото му му е попречила да си тръгне с победа от София.

4. Американец се върнал от Шиша Пангма след 3-месечно отсъствие

За изчезването на опитния български алпинист Боян Петров стана ясно на 7 май. Той така и не се появи, след като се изгуби на път към връх Шиша Пангма в Тибет. Безпрецедентното му издирване в Хималаите трескаво следеше цяла България.

5. Близки разкриха: На Боян не му се тръгвало към Шиша Пангма

Още по темата

Please select answer!