Папараци издебнаха "жертвата" на Роналдо - от хубостта ѝ няма следа (СНИМКИ)

Въпреки че информациите по темата позатихнаха, на суперзвездата Кристиано Роналдо все още му е тясно около врата относно скандала с изнасилването, в който го забърка Катрин Майорга. Американката твърди, че футболистът на Ювентус я е изнасилил на първата им среща през 2009 година и иска да го осъди, въпреки че навремето е прибрала тлъста сума, за да си мълчи за станалото.

Наскоро в пространно интервю Роналдо призна, че този скандал влияе зле на личния му живот, освен че сваля реномето му. Португалецът твърди, че е невинен и Майорга е преспала с него по взаимно съгласие.

Няколко факта, които оборват "изнасилването" на Майорга от Роналдо

В разгара на скандала с обвинението в изнасилване срещу Кристиано Роналдо започнаха все по-често да се чуват и думи на подкрепа към звездата на Ю...

Интересът към предполагаемата жертва нарасна с ескалирането на скандала. Повече за американката можете да прочете тук. Наскоро папараци издебнаха депресираната и разстроена бивша учителка и успяха да я снимат близо до дома ѝ. Американката изглежда повяхнала и е качила килца в сравнение със снимките ѝ от 2009 година, когато става инцидентът.

Още по темата

Please select answer!