Памела Андерсън вика за Рами и Франция на "Васил Левски"?


Памела Андерсън вика за Рами и Франция на "Васил Левски"?
Снимка: Getty Images/Guliver

1872 0

Франция ще разчита на скрито оръжие, за да победи България в София, за първи път след Втората световна война. Това е един от вечните сексимволи - Памела Андерсън, пише вестник "България днес".

Знойната канадка влетя в тима на половинките на "петлите“ буквално в последния момент. Гаджето ѝ Адил Рами бе повикан от селекционера Дидие Дешан преди няколко дни. Защитникът на Олимпик (Марсилия) смени контузения централен бранител Лоран Косчелни. Футболистът на Арсенал отпадна от състава на Франция заради проблеми с ахилеса.

Бившата спасителна на плажа не пропуска мач на Рами за Олимпик и Франция. Нищо чудно тя отново да акостира в България, след като за кратко участва преди време в родно риалити.

Защитникът стана доста популярен напоследък, след като си ляга до „плейбойка“ №1 за всички времена - Памела Андерсън. "Спасителката на плажа" навърши 50 години, но продължава да палува с далеч по млади от нея мъже.

Блондинката неотдавна сподели в свое интервю, че се чувства отлично във Франция и неслучайно прескача от Сен Тропе до Марсилия, където играе нейният любим.

Именно на мач на Олимпик Пам бе забелязана във ВИП ложата на стадиона да подкрепя младото си лъвче.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички