Отнеха 5 имота от звезда на световния футбол, заради дългове

Бразилската звезда на световния футбол от близкото минало - Кафу, загуби пет от своите имоти, заради неплатени дългове. Бившият играч на Рома и Милан е двукратен световен шампион с екипа на "селесао", като прекратява кариерата си през 2008 г., когато е на 38 години.

Бразилски съд отне имотите на футболната легенда, поради фактa, че няма възможност да си покрие дълговете. Същевременно с това, не може да ги заплати чрез собствения си бизнес - "Capi Penta International Player", който е основан още през 2004 г. от Кафу и неговата жена и се занимава с кариерното развитие на футболисти и други атлети.

Дани Алвеш с постижение, за което всеки футболист може да мечтае

Отборът на Бразилия спечели тазгодишното издание на Копа Америка, след като във финала надигра Перу с 3:1 пред препълнения "Маракана". Това бе де...

"Това е мой личен проблем. Мога да си давам имотите, колата, къщата ми - мога да си плащам дълговете както си искам" - коментира Кафу. Бразилецът има още цели 15 имота (някои от тях - на името на жена му), като всеки от тях е ипотекиран на стойност между 1,1 милиона долара и 6 милиона долара. А какво любопитно интервю с друга бразилска звезда бе откраднато в тяхната родина - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!