Отнеха 5 имота от звезда на световния футбол, заради дългове


Отнеха 5 имота от звезда на световния футбол, заради дългове

1163 0

Бразилската звезда на световния футбол от близкото минало - Кафу, загуби пет от своите имоти, заради неплатени дългове. Бившият играч на Рома и Милан е двукратен световен шампион с екипа на "селесао", като прекратява кариерата си през 2008 г., когато е на 38 години.

Бразилски съд отне имотите на футболната легенда, поради фактa, че няма възможност да си покрие дълговете. Същевременно с това, не може да ги заплати чрез собствения си бизнес - "Capi Penta International Player", който е основан още през 2004 г. от Кафу и неговата жена и се занимава с кариерното развитие на футболисти и други атлети.

"Това е мой личен проблем. Мога да си давам имотите, колата, къщата ми - мога да си плащам дълговете както си искам" - коментира Кафу. Бразилецът има още цели 15 имота (някои от тях - на името на жена му), като всеки от тях е ипотекиран на стойност между 1,1 милиона долара и 6 милиона долара. А какво любопитно интервю с друга бразилска звезда бе откраднато в тяхната родина - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама