Огромна трагедия сполетя легендата в ските Боде Милър


Огромна трагедия сполетя легендата в ските Боде Милър
Снимка: iStock/Guliver

13680 0

19-месечната дъщеря на легендарния американски скиор Боде Милър почина след трагичен инцидент в Ориндж Каунти, Калифорния. Невръстната Еми Милър се е удавила в басейна на съседи на семейство Милър в неделя вечер.

Бременната съпруга на бившия скиор - Морган, е намерила Еми в басейна и се е опитала да приложи първа помощ, но при идването на парамедиците детето вече е било в критично състояние. "Напълно съсипани сме. Никога не сме си представяли, че ще изпитаме подобна болка. Нейната любов, нейната светлина и нейният дух никога няма да бъдат забравени. Нашето малко момиче обичаше живота. Семейството ни моли за покой в този тежък период", написаха двамата родители в социалната мрежа. Боде и Морган са женени от 2012-та година и имат син на три години. Двамата очакват третото си дете през октомври.

Боде Милър има един златен, три сребърни и дв бронзови олимпийски медала, четири титли от Световни първенства и общо 33 победи за Световната купа по ски-алпийски дисциплини, като два пъти е печелил Големия кристален глобус. Американецът е единственият скиор в историята, който има поне пет победи във всички дисциплини на Световната купа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички