Обвиниха директора на Септември (Сф) в побой над две момчета


Обвиниха директора на Септември (Сф) в побой над две момчета

1960 0

Изненадващо обвинение получи изпълнителният директор на Септември (София) Кристиян Добрев. За него бе съобщено, че е пребил момче по време на аматьорски мач на турнир в София. За инцидента стана ясно, след като майката на пострадалото момче се оплака пред "Нова телевизия".

Според нея момчето има сериозни травми и е претърпяло операция на носа. Има опасност да му се отлепи ретината на едното око. Нападателите са били двама и са "два пъти по-възрастни мъже". Според брата на момчето единият от тях е Добрев.

"Започна да се изнервя мачът. Започнаха подхвърляния да затворят клетката, крещяха: "След мача ще ги убием. Петър Мирчев, 70-и набор е, беше излязъл от терена преди мен, аз също бях изгонен от мача, а той ме посрещна на центъра. Целият отбор връхлетя върху мен. Брат ми дойде да ми помогне и ни пребиха. Най-дейни бяха Петър Мирчев, Кристиян Добрев – той е изпълнителен директор на Септември, Руслан Недялков и Пенчо, на когото не запомних фамилията. Мен ме свалиха на земята, а след това биха и брат ми. Всичко стана много бързо”, заяви братът на пострадалото момче Кристиян Христов.

Битият и футболист от другия отбор са изгонени по време на мача с жълти картони. Това е предизвикало агресия у другия и той напада момчето. Възниква масово сбиване.

"Имаме охрана, но не е могла да реагира, защото всичко се е развило много бързо. Шестима колеги са били на терена и се опитваха да разтърват биещите се", заяви Илия Ангелов, организатор на турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички