Община Тетевен ще излъчи най-изявените си спортисти


Община Тетевен ще излъчи най-изявените си спортисти
Снимка: Община Тетевен

1772 0

След като в края на месец декември приключиха всички спортни мероприятия за 2017г., Община Тетевен ще излъчи най-изявените си спортисти и треньори. Това ще се случи на специална церемония, която ще се проведе на 15 януари, от 17.00ч., в заседателната зала на ОбС – Тетевен. На събитието ще бъдат излъчени номинациите за: „Спортист на годината 2017“ – категория „Индивидуален спорт“ и категория „Колективен спорт”, както и „Треньор на годината с принос към развитието на детско-юношеския спорт 2017”. Това съобщиха от Общината.

Настоящата церемония е първата по рода си в община Тетевен. Тя е в контекста на усилията на общинското ръководство да оцени и подкрепи развитието на детско-юношеския спорт, както и усилията на състезателите и треньорите в учебно-тренировъчния и спортно-състезателния процес. Цели се още да се популяризира спортът сред подрастващите и да се стимулират тетевенските спортисти, отбори, треньори и ръководители за постигнатите високи спортни успехи през съответната година. Тези номинации също така са част от завоюваните отличия в държавните първенства за 2017 г.

Класирането на номинираните спортисти и отбори се извършва по значимост на техните постижения през съответната година, както и по предварително заложени критерии, а специално съставена комисия ще определи печелившите. За отличията ще се борят множество състезатели от различни спортове като: борба, спортно ориентиране, волейбол, тенис на маса и др.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички