Новият татус на Меси показва, че той няма да напусне Барса (СНИМКИ)


Новият татус на Меси показва, че той няма да напусне Барса (СНИМКИ)

19114 0

Нападателят на Барселона Лионел Меси показа на света новата си татуировка. "Советский спорт" разясни какво е вдъхновило звездата и какво именно е изобразено на рисунката.

През този сезон Меси вече два пъти подложи тялото си на изрисуване. През декември на крака му се появи сложна комбинация от топка, номер десет, меч, ангелски крила и рози. Експертите признават, че този вариант не е най-удачният, някои критици казаха, че Лео има лош вкус, но, както е известно, той не може да бъде спрян. Нито на терена, нито в живота.

 

През първите месеци на тази календарна година аржентинецът носеше под фланелката си тениска с дълъг ръкав. Малко вероятно е това да е било заради факта, че му е студено. Причината стана известна в началото на февруари, когато Меси публикува в социалните мрежи селфи, на което се виждаха контурите на новото произведение на дясната му ръка.

Когато Лионел се присъедини към националния си отбор, татуировката вече имаше подобаващ вид. Можете да я огледате хубаво на съвместната му снимка с приятеля му и колега в националния Федерико Манкуельо.

Автор на рисунката е Роберто Лопес, испански майстор татуировчик. Меси е на върха в списъка на неговите клиенти, сред които са още величия като Мартин Палермо и Неймар. Самият Лопес, между другото, има татуировка, направена от... Меси - десетка за спомен от легендарния нападател, която се появи съвсем наскоро.

По думите на татуировчика, Лионел се е вдъхновил от идеята за катедралата "Светото семейство" в Барселона, един от символите на града, чието строителство е започнато от Антони Гауди през 1882 г. и продължава и досега.

"Барселона е неговото място в този свят. И той демонстрира това с тази татуировка. Той може да живее и играе, където иска, но остава тук", поясни Лопес. Уникалният стъклопис на църквата, елипсовидните прозорци, хиперболичните сводове и други архитектурни находки на Гауди - всичко това наистина може да се види на ръката на Меси.

През 2012 г. Лео изобрази на крака си ръчичките на своя новороден син Тиаго, а по-късно на гърба на играча се появи лицето на майка му. Чакаме обявяването на сватбата с Антонела Рокуцо и съответстващите й татуировки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички