Никол със странно признание: Аз съм нещо като професионална чистачка на тоалетни


Никол със странно признание: Аз съм нещо като професионална чистачка на тоалетни

2353 0

Никол Шерцингер продължава е обект на интерес от таблоидите в САЩ. Този път тя разказа какво за нея означава мечтания дом, но изнендата в случая е, че започна от... тоалетната си.

"Майка ми от малка ме е възпитала да чистя порцелана до изящество, затова съм нещо като професионална чистачка на тоалетни. Затова и сега обръщам толкова внимание на тази част от дома си. Харесала съм си една страхотна японска тоалетна с подгряваща се седалка и със специална струя, която да се грижи за дупето ми. Убедена съм, че хората ще ми чукат на вратата, само за да я ползват", споделя с усмивка Шерцингер пред списание "Хийт".

"След тоалетната много внимание оказвам и на кухнята. Това ще е любимото ми място в къщата. Тя ще бъде изцяло отворена с изглед от центъра на Ел Ей, чак до Океана. Там ще посрещам гостите си, а в същото време ще ям на открито. Кухнята ми се пада точно над скалите и е много живописно."

Тя прави сравнение с имението на рапъра Пи Диди, на когото е била личен гост миналата седмица по време на негово частно парти и е останала изумена от дома му.

"Лошото е, че няма да имам градина по този повод. А като бях на гости на Пи Диди, той имаше цяло езеро в двора си. Много ми хареса и облицовката с мрамор на всички външни помещения при него", сподели още приятелката на Григор Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички