Неймар даде показания полицейския участък в Сао Пауло за обвиненията в изнасилване

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар посети полицейския участък в Сао Пауло, за да отговори на въпроси, свързани с обвиненията към него в изнасилване. Бразилецът отрече обвиненията, че е изнасилил жена, с която се запознал в Инстаграм, и настоя, че жертва на опит за изнудване.

Бившият футболист на Барселона пристигна в полицейския участък с черен костюм и на патерици, след като получи травма на десния глезен по време на приятелска среща с Катар. Разследващата по случая Джулиана Бусакос се срещна с Неймар, независимо от стеклата се тълпа пред участъка, която подкрепяше окуражително един от най-известните национали на Бразилия. Той отхвърли категорично обвиненията, отправени към него и пристигна в участъка, придружен от своите адвокати.

Трансферната цена на Неймар рухна значително, Барса потрива ръце

Цената на бразилската суперзвезда Неймар е паднала рязко след тежкия сезон в Пари Сен Жермен. Това твърдят от Обсерваторията за футболни излседва...

По-рано Неймар публикува 7-минутно видео на своя Инстаграм профил, в което отрече обвиненията и настоя, че става въпрос за „постановка“. Жената, която го обвини в изнасилване в парижки хотел миналия месец, вече даде показания в полицията. Освен обвиненията в изнасилване, Неймар е разследван в Рио де Жанейро и за публикуването на изображения на въпросната жена в социалните мрежи без нейното съгласие.

Междувременно обвиняващата Неймар в изнасилване отново остана без адвокат, след като втори се отказа от делото - ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!