НА ЖИВО: Церемонията за избор на "Спортни таланти 2018"


НА ЖИВО: Церемонията за избор на "Спортни таланти 2018"
Снимка: Еврофутбол

1208 0

Днес е церемонията по обявяване на победителите в конкурса за "Спортни таланти" на Еврофутбол.

"Кандидатурите в конкурса за "Спортни таланти" на Еврофутбол през 2018 година са изключително силни и беше много трудно да се отличат най-добрите състезатели", споделиха представители от Групата на оценителите, сред които има университетски преподаватели, изявени български спортисти, спортни журналисти и други представители на медиите.

Общият брой на подалите документи е 118. Те са представители на над 25 вида спорт - плуване, скокове във вода, биатлон, триатлон, модерен петобой, шорттрек, тенис, тенис на маса, шахмат, кану-каяк, планинско колоездене, спортна акробатика, художествена гимнастика, бадминтон, фехтовка, лека атлетика, спортна стрелба, стрелба с лък, академично гребане, ветроходство, таекуондо, карате, бокс, борба, джудо, сноуборд и др.

Най-много кандидати за програма "Спортни таланти“ на „Еврофутбол“ има от София, показва статистиката след обработка на документите. Състезателите от столицата са 46, следвани от Пловдив с 11 участници, Русе – с 8, Варна – със 7, Чепеларе и Дупница с по 5. По трима състезатели са подали документи от Враца и Своге, по двама от Бургас, Горна Оряховица, Търговище, Хасково, Видин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички