Михаела Филева отрече: Горда съм с Гришо, но нямаме връзка


Михаела Филева отрече: Горда съм с Гришо, но нямаме връзка

11465 0

Българската музикална изпълнителка Михаела Филева излезе с официална позиция относно спекулациите, че има интимни взаимоотношения с най-добрия ни тенисист Григор Димитров. Филева категорично отрече твърденията на медиите през последните дни, че тя има връзка с тенисиста.

Ето и какво написа Филева в Инстаграм:

"Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в "медиите", ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив - разпространяват слухове, не е истина."

СПИРАЩ ДЪХА СЕКСАПИЛ ОТ НОВОТО ИЗКУШЕНИЕ НА ГРИГОР (ГАЛЕРИЯ)

Все още няма изявление от страна на Григор Димитров относно този казус. Българинът се възстановява от контузия, заради която пропусна последните няколко турнира, за които бе планувал да участва. Последният мач на българина бе на Откритото първенство на Австралия.

Междувременно стана ясно, че Григор Димитров отново ще играе за България, но при едно условие (подробности четете тук).

Вижте тази публикация в Instagram.

Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в "медиите", ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив - разпространяват слухове, не е истина.

Публикация, споделена от Mihaela Fileva (@mihaelafileva) на

Вижте тази публикация в Instagram.

Cabin vibes 💯🤙🏽

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички