Майкъл Оуен разкри, че синът му страда от ужасна болест


Майкъл Оуен разкри, че синът му страда от ужасна болест
Снимка: Getty Images/Guliver

5393 0

Носителят на "Златната топка" за 2001 година - Майкъл Оуен, разкри ужасният проблем, който има в семейството си. Синът на бившия нападател на Ливърпул, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и други е сляп. Оуен призна, че не е споделял за това, за да защити детето си от медийното внимание. Синът на легендарния футболист - Джеймс, е на 13 години.

"Моят син никога няма да може да стане футболист. Той е сляп и никога преди не съм говорил за това, защото не исках остри заглавия в пресата. Той е диагностициран с болестта на Старгард, дегенерация на ретината. Практически не вижда топката, ако не е близо до него", заяви англичанинът в интервю за "The Times".

"Колкото и всеки баща да иска синът му да играе футбол, това е почти облекчение за мен. Винаги ме питат: Ще стане ли синът ти футболист? И после заставам отстрани до терена и чувам: "Той не е толкова добър като баща си", сподели 39-годишният бивш английски национал. Вижте в този материал какво последва за англичанина, след като отбеляза, че Роналдо-Феномена е доста надебелял. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички