Майката на CR7 за Майорга: Едва ли е отишла в апартамента му, за да играе карти

Майката на Кристиано Роналдо Долорес Авейро за първи път коментира обвиненията в изнасилване срещу своя син. Както е известно, те идват от страна на американката Катрин Майорга, според която суперзвездата я е насилил преди 10 години в Лас Вегас.

"Сигурна съм в своя син. Когато това момиче е тръгнало с Кристиано, едва ли е възнамерявала да играе карти с него. Тя е отишла, за да направи нещо. Аз познавам сина си", заяви Авейро, цитирана от "Correio da Manhã".

Роналдо след обвиненията в изнасилване: Наложи се да успокоявам близките си, вместо те мен

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо разкри подробности за личните си преживявания около обвиненията в изнасилване, отправени от Катрин М...

КОЯ Е КАТРИН МАЙОРГА, КОЯТО Е НА ПЪТ ДА СЪСИПЕ РОНАЛДО?

Както е известно, Майорга твърди, че е получила от футболиста 375 000 долара, за да мълчи за случилото се и делото е било закрито. Сега американката е решила да накара португалеца да си плати за стореното и отново докладва в полицията, която започна разследване. Самият Роналдо твърди, че е невинен и сексът е станал по взаимно съгласие.

По-рано майката на Роналдо обяви новина, която със сигурност е разстроила силно сина ѝ. Подробности вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!