Левски прави уникален подарък на 75 от феновете на шоумача за Гунди


Левски прави уникален подарък на 75 от феновете на шоумача за Гунди
Снимка: Официален сайт на Левски

1504 0

Със скъп сантиментален спомен ще се сдобият няколко късметлии от публиката на футболния спектакъл "75 години Георги Аспарухов“. На мача между Левски и Бока Хуниорс, който ще се проведе в чест на Гунди на 19 август на стадион „Васил Левски“, 75 фена от Сектор А ще получат като специален подарък фланелката на "сините", с която те ще излязат срещу аржентинския гранд.

Лимитираният артикул е специално създаден за грандиозния футболен сблъсък на 19 август и е по образец на последния екип на Аспарухов, с който той е играл за Левски. Късметлиите ще могат да получат ексклузивния комплимент в деня на събитието. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез специален жребий на база баркода на билетите им за мача.

Събитието "75 години Георги Аспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между „Левски“ и „Бока Хуниорс“ търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва два билета на цени от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички