ЛеБрон Джеймс евакуиран заради пожарите, търсил къде да спи със семейството си

Легендата на НБА ЛеБрон Джеймс е станал поредната жертва на пожарите в Калифорния. Състезателят на Лос Анджелис Лейкърс сподели това в личния си профил в социалната мрежа Twitter. От публикациите става ясно, че Джеймс и цялото му семейство са имали тежка вечер.

"Човече, тези пожари в Лос Анджелис не са шега. Трябваше спешно да се евакуираме от къщата ни и шофирах цяла вечер със семейството си, за да намеря къде да спим. Засега няма късмет" - бе първата публикация. "Най-сетне намерихме място, което да ни настани. Луда нощ!" - сподели той след по-малко от 20 минути.

Да задминеш Негово Въздушно Превъзходителство в това, което правеше най-добре (ВИДЕО)

32 311 точки. Това е магическото число в света на спорта днес, след като един от най-добрите баскетболисти за всички времена ЛеБрон Джеймс закова...

Активната вечер за ЛеБрон в Twitter приключи с публикация, която бе в подкрепа на всички, които са засегнати от пожарите. Преди време, пък, стана ясно, че именно ЛеБрон Джеймс е любимият спортист на българин, който е прославил страната ни със спортните си успехи. Вижте за кого става въпрос - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!