Кубрат Пулев се похвали, че вече е висшист (СНИМКА)

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се похвали, че вече е висшист. Кобрата се дипломира се като бакалавър от НСА „Васил Левски” в София.

"Дипломирах се! Отне ми време, но го направих! Щастлив съм, защото вярвам в силата на българското образование! Вярвам и че ние - спортистите, трябва да служим за пример. Големият спорт трябва да върви ръка за ръка със знанието!", похвали се Кубрат в личния си профил във Facebook. 

Кубрат Пулев влиза в политиката?

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев загатна, че може да влезе в политиката в бъдеще. Кобрата бе запитан дали има намерение да се занимава ...

Дипломната работа, с която Кубрат Пулев защити бакалавърска степен се казва „Личностни характеристики и нагласи за агресивно реагиране при състезателите по бокс”. Научен ръководител на Кобрата бе доц. Галина Домусчиева-Роглева. На защитата му присъстваха преподаватели от катедра „Тежка атлетика, бокс, фехтовка и спорт за всички”.

Само преди две седмици Кобрата надви в 12-рундова тактическа битка британеца Хюи Фюри в елиминационния двубой на Международната боксова федерация (IBF). Ето какво сподели българинът за евентуален двубой със световния шампион Антъни Джошуа

 

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!