Край! Проклятието на Дрейк бе прекъснато! (ВИДЕО)

В последните месеци много се изписа за въпросното проклятие на рапъра Дрейк. В социалните мрежи бе пълно с примери на футболисти, баскетболисти, тенисисти и други, които се снимат за спомен с изпълнителя и веднага след това постигат тежка и неочаквана загуба.

Примерите с канадския рапър са много, а последният известен бе с Антъни Джошуа. AJ се щракна с Дрейк преди мача си с Анди Руис в "Медисън Скуер Гардън" и всички знаем какво се случи след това. Имаше дори и отбори като Рома, чието ръководство забрани на играчите да си правят фотоси с "черната котка" на спортистите, но спокойно можем да кажем, че проклятието вече е разрушено.

Торонто спечели историческа първа титла в НБА

Oтборът на Торонто Раптърс спечели първа, историческа титла в Националната баскетболна асоциация. В 6-я мач от финалната серия срещу шампионите о...

Това е факт благодарение на канадския баскетболен тим Торонто Раптърс. Тази нощ тимът спечели историческа първа титла в NBA, след като детронира миналогодишния първенец Голдън Стейт Уориърс. Самият Дрейк е огромен почитател на Торонто и поради тази причина се считаше, че те ще загубят спора за трофея с Голдън Стейт. Това обаче не се случи, а певецът бе един от най-щастливите на купона след спечелената титла. 

Още по темата

Please select answer!