Край! Проклятието на Дрейк бе прекъснато! (ВИДЕО)


Край! Проклятието на Дрейк бе прекъснато! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5119 0

В последните месеци много се изписа за въпросното проклятие на рапъра Дрейк. В социалните мрежи бе пълно с примери на футболисти, баскетболисти, тенисисти и други, които се снимат за спомен с изпълнителя и веднага след това постигат тежка и неочаквана загуба.

Примерите с канадския рапър са много, а последният известен бе с Антъни Джошуа. AJ се щракна с Дрейк преди мача си с Анди Руис в "Медисън Скуер Гардън" и всички знаем какво се случи след това. Имаше дори и отбори като Рома, чието ръководство забрани на играчите да си правят фотоси с "черната котка" на спортистите, но спокойно можем да кажем, че проклятието вече е разрушено.

Това е факт благодарение на канадския баскетболен тим Торонто Раптърс. Тази нощ тимът спечели историческа първа титла в NBA, след като детронира миналогодишния първенец Голдън Стейт Уориърс. Самият Дрейк е огромен почитател на Торонто и поради тази причина се считаше, че те ще загубят спора за трофея с Голдън Стейт. Това обаче не се случи, а певецът бе един от най-щастливите на купона след спечелената титла. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички