Колумбиец ще изпълнява химна на Мондиал 2018


Колумбиец ще изпълнява химна на Мондиал 2018
Снимка: Gulliver/Getty Images

1269 0

Колумбиецът Малума ще бъде изпълнителят на официалната песен на Световното първенство по футбол през 2018 г., съобщиха медиите в Колумбия. 23--годишният певец е много популярен в света на футбола и е личен приятел с много звезди от цял свят.

ФИФА вече е контактувала с Малума по повод песента на Мондиала, който ще се проведе през лятото в Русия. Композицията ще бъде готова през декември, а върху нея Малума ще работи с 24-ма музиканти. В записа се очаква да вземе участие и пуерториканецът Бад Бъни. Малума е на път да стане вторият колумбиец, изпълнил химна на световен шампионат по футбол. През 2010 г. това стори сънародничката му Шакира с нейния хит "Waka Waka" за Мондиала в Южна Африка.

На последното Световно първенство през 2014 г. в Бразилия официална песен бе "We Are One" в изпълнение на Дженифър Лопес, Питбул и Клаудия Лейте. Най-големият хит на Малума "El Perdedor" има повече от 1 млрд. показвания в You Tube (1 056 668 900). Световното първенство в Русия ще се проведе в периода 14 юни - 15 юли, мачовете ще се играят в Москва, Калининград, Санкт Петербург, Волгоград, Казан, Нижни Новгород, Самара, Саранск, Ростов на Дон, Сочи и Екатеринбург.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички