Кои филми вдъхновяват звездите на футбола? (ВИДЕО)


Кои филми вдъхновяват звездите на футбола? (ВИДЕО)

5405 0

Андрес Иниеста е във възторг от филма "Гладиатор", Кристиано Роналдо харесва "Скалата", Златан Ибрахимович е фен на Ал Пачино, а Неймар предпочита сериалите.

А кои са любимите филми на Томас Мюлер, Марко Ройс, Фернандо Торес, Алесандро дел Пиеро, Тиери Анри, Карим Бензема и други известни бивши и настоящи футболисти? Научете това в следващия материал:

Роналдиньо - "Градът на Бога"

Известният бразилски халф посочва като свой любим филм историята на бразилските режисьори Фернандо Мейрелеш и Катя Лунд за тежкия живот в бразилските гета.

Кристиано Роналдо - "Скалата"

Сред любимите филми на португалеца влизат и Шесто чувство", "Универсален войник", но към "Скалата" с Никълъс Кейдж Роналдо има специално отношение. Филмът от 1996 г. разказва за терористи на остров Алкатрас, откраднали опасни химически оръжия.

Златан Ибрахимович - "Белязаният"

Ибра е истински фен на таланта на актьора Ал Пачино, а известния американски филм на Брайън Де Палма за кубинския емигрант, търгуващ наркотици в САЩ, шведският футболист гледа по 2-3 пъти в годината.

Томас Мюлер - "300"

Световният шампион от 2014-а едва ли е изненадал мнозина с избора си на известния американски филм на Зак Снайдер, който излезе преди 8 години и стана рекордьор по гледаемост през 2007 г.

Фернандо Торес - "Животът е прекрасен"

Номер едно в световното кино за испанския нападател е италианската трагикомедия за втората световна война, която бе заснета през 1997 г. и спечели три "Оскар"-а.

Марко Ройс - "Последният ергенски запой"

Нападателят на Борусия (Дортмунд), за да повдигне настроението си, предпочита да гледа продължението на филма "Последния ергенски запой", който разказва за пътуването на група приятели до Тайланд за сватбата на другаря си с поредица от разнообразни приключения. Премиерата на филма бе в края на май 2011-а, а приходите по целия свят минаха половин милиард долара.

Андрес Иниеста - "Гладиатор"

Полузащитникът на Барселона е впечатлен от известния исторически игрален филм на режисьора Ридли Скот, който излезе през 2000 г. и спечели пет "Оскар"-а.

Алесандро Дел Пиеро - "Колкото - толкова"

Легендарният италианец предпочита драмата за неуравновесения ексцентричен писател, чиято самота, а след това и целият му живот, се променят, след като му се налага да се грижи за кучето на съседа си. Филмът от 1997 г. с Джак Никълсън и Хелън Хънт в главните роли спечели два "Оскар"-а.

Тиери Анри - "Обичайните заподозрени"

Знаменитият френски нападател харесва филма на режисьора Брайън Сингър от 1995-а, който беше избран за един от десетте най-значими детективски филми в историята на Холивуд от Американския филмов институт.

Марио Балотели - "Шофьор на такси"

Балотели е фен на стария филм с Роберт де Ниро, заснет още през 1976 г., в който известният актьор играе ветеран от Виетнамската война, който става самотен таксиджия.

Мигел Велозо - "Бързи и яростни"

Талантливият в миналото полузащитник на Португалия още по времето, в което играеше за Спортинг посочи криминалния екшън от 2001 г. като свой любим филм.

Карим Бензема - "Американски гангстер"

Нападателят на Реал Мадрид и Франция харесва историческата криминална драма на Родли Скот с Дензъл Уошингтън и Ръсел Кроу в главните роли.

Неймар - "Двама мъже и половина"

"Двама мъже и половина" е сериал за двама братя ергени, които в свободното си от любовни похождения време опитват да възпитат 10-годишния син на единия от героите. Ситкомът се състои от 12 сезона или общо 262 епизода.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички