Кобрата за Джени Суши и адвоката ѝ: Един ден ще станем приятели с тях


Кобрата за Джени Суши и адвоката ѝ: Един ден ще станем приятели с тях
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев

4021 0

Кубрат Пулев говори за първи път публично след иска, който заведе репортерката Дженифър Равало, позната като Джени Суши, за целувката, която тя получи от българския боксьор след победата му над Богдан Дину. Въпреки всчико Кобрата заяви, че не изпитва лоши чувства към нея и адвоката Глория Олред ѝ и дори би станал приятел с тях.

"На нея и на нейната адвокатка бих казал, че нямам никакви лоши чувства към тях. Смятам, че мога да преценя един човек много бързо - тя е готин и добър човек. Даже бих им казал, че ги обичам, един ден ще станем приятели с тях", заяви той в предаването "120 минути" по bTV.

Според него "на всеки интелигентен човек му е ясно за какво става въпрос" и че намеренията на Равало и адвокатът й да заведат дело за сексуално насилие са "неморални". "Вечерта я видях и ѝ казах, че целувката е на майтап. Казах ѝ да не пуска целувката ,а само интервюто. Тя каза, че е дошла на партито да взима интервюта, но не е взела нито едно. Явно ги взима по друг начин.

Всичко това, което правят е несъстоятелно. И дори не е морално, защото има много жени, които наистина са потърпевши и насилен - и сексуално, и изобщо. Те яхват това нещо и се опитват да изкарват лични дивиденти, което е грозно и неморално", заяви още Пулев.

А дали Кобрата би се извинил на Джени Суши за целувката - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички