Кобрата: Може да се види от самолет, даже и от друга планета, какво иска Джени Суши

Звездата в професионалния ни бокс Кубрат Пулев отново коментира скандалната целувка с американската репортерка Джени Суши след двубоя му с Богдан Дину. Според него е напълно ясно за всички какво иска да постигне американката със заведеното дело срещу него.

"Хората, които гледат отстрани, да преценят, но според мен всичко е ясно - и адвокатката за какво се бори, и Джени Суши за какво. То е толкова смешно, ясно и прозрачно, че няма накъде. Може да се види от самолет, даже и от друга планета", заяво Кобрата пред "24 часа".

Кубрат Пулев: Една целувка бие всичко

В края на март Кубрат Пулев победи румънския боксьор Богдан Дину и по този начин завоюва първа победа в САЩ. За жалост обаче този успех остана ма...

"Никога през живота си не съм бил лишен от женско внимание. Съответно не съм си и представил, че подобна постъпка ще бъде възприета по такъв начин. Ние си говорихме с тази Джени съвсем приятелски и нищо не подсказваше да има някакъв проблем. Не оправдавам своята постъпка, беше спонтанна и явно неуместна, но бе напълно в рамките на шегата", допълни той и отново разказа за реакцията на неговата приятелка - Андреа. "Съвсем нормално, говорихме си още на следващия ден с нея по тази тема. Тя не е глупава и знае много добре за какво става дума".

Междувременно се развихри нова драма в социалните мрежи между Джени Суши и Андреа (подробности вижте тук).

Още по темата

Please select answer!