Каспер Шмайхел разказва за най-трагичния момент в кариерата си


Каспер Шмайхел разказва за най-трагичния момент в кариерата си
Снимка: Getty Images/Guliver

1981 0

Вратарят на Лестър Каспер Шмайхел разкри подробности около ужасната катастрофа преди два месеца, в която почина президентът на клуба Вишай Шриваданапрабха. В този момент датчанинът е бил все още на стадиона и е видял абсолютно всичко докато е развеждал свои роднини из стадиона.

"За жалост помня всичко. Всеки детайл. Част от семейството ми от Дания беше дошло да гледа мача и след срещата ме изчакаха, за да ги разведа из "Кинг Пауър Стейдиъм". Хеликоптерът също беше там, той е голяма атракция за всички. Излитането от центъра е нещо като традиция, правено е стотици пъти. Господин Шриваданапрабха е правил това безброй пъти. Ние му помахахме за чао и го гледахме как се издига.

По нищо не личеше, че нещо не е наред. Нещо обаче се случи и не знам какво. Изтичах през тунела, крещях на хората да звъннат в полицията. Видя ме един от охранителите и тръгна след мене. Аз обаче бях безпомощен, нямаше какво да сторя, беше ужасно", споделя Каспер спомените си.

ЕМОЦИОНАЛНОТО ПОСРЕЩАНЕ НА ИГРАЧИТЕ НА ЛЕСТЪР НА "КИНГ ПАУЪР СТЕЙДИЪМ" СЛЕД ТРАГЕДИЯТА С БОСА ИМ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички