Какво стори Мо Салах с човек, който обра дома му?


Какво стори Мо Салах с човек, който обра дома му?
Снимка: Getty Images/Guliver

37573 0

Британското издание "The Daily Mail" публикува интересен материал днес по случай рождения ден на звездата на Ливърпул Мохамед Салах. Египетският национал навършва 27 години и по този повод разкриха една от най-любопитните случки в неговия живот.

По времето, когато играе за египетския Александрия, той разбира, че къщата му, в която живеят родителите му, е била обрана. След по-малко от два дни крадецът е заловен, а бащата на Мо Салах очаквано повдига обвинения и иска съд за злосторника.

Салах обаче е на друго мнение. Той кара баща си да оттегли обвиненията и скоро крадецът е пуснат на свобода. Тогава футболистът го намира и му предлага определена сума пари, а също и му помага да си намери нова работа. В края на материала се споделят и думи на играча, който преди време споделя, че всеки заслужава шанс, за да подобри себе си като човек. 

По-рано този месец пък бе направено любопитно проучване в град Ливърпул. Благодарение на него и полицията, бе доказано как Мохамед Салах влияе на самия град. Подробности по тази тема вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички