Какво стори Мо Салах с човек, който обра дома му?

Британското издание "The Daily Mail" публикува интересен материал днес по случай рождения ден на звездата на Ливърпул Мохамед Салах. Египетският национал навършва 27 години и по този повод разкриха една от най-любопитните случки в неговия живот.

По времето, когато играе за египетския Александрия, той разбира, че къщата му, в която живеят родителите му, е била обрана. След по-малко от два дни крадецът е заловен, а бащата на Мо Салах очаквано повдига обвинения и иска съд за злосторника.

Мо Салах се похвали с голям улов: Позира с еднометрова риба (СНИМКИ)

Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах се отдава на заслужена почивка след дългия и уморителен сезон, но не пропуска да държи в течение своите...

Салах обаче е на друго мнение. Той кара баща си да оттегли обвиненията и скоро крадецът е пуснат на свобода. Тогава футболистът го намира и му предлага определена сума пари, а също и му помага да си намери нова работа. В края на материала се споделят и думи на играча, който преди време споделя, че всеки заслужава шанс, за да подобри себе си като човек. 

По-рано този месец пък бе направено любопитно проучване в град Ливърпул. Благодарение на него и полицията, бе доказано как Мохамед Салах влияе на самия град. Подробности по тази тема вижте в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!