Историята за пробния период на Коло Туре в Арсенал трябва да бъде известна на всички

Днес бившият защитник на Арсенал Коло Туре навършва 38 години и това е причината, поради която в Англия не можаха да не си спомнят една "велика" история от неговата кариера. Бранителят бе част от Непобедимите, които през 2003/2004 година спечелиха Висшата лига без да бъдат победени, а самият играч даде 7 години от кариерата си на "топчиите".

Кариерата му в северен Лондон е била под сериозна въпросителна преди той да бъде привлечен. С включването си в първата тренировка на клуба, той прави нещо невиждано. Топката попада в краката на най-голямата звезда на тима - Тиери Анри, а в този момент Туре му влиза с шпагат в гръб - действие, което по време на мач ще бъде санкционирано с директен червен картон. Френският нападател се свлича на земята и тренировката за него приключва. В този момент мениджърът Арсен Венгер полудява и забранява шпагатите по време на заниманието.

Яя и Коло Туре кръшкали с една и съща проститутка

Британската проститутка Сандра Нтоня за втори път през последната седмица намери място на страниците на таблоида "Сън". 34-годишната жрица на люб...

Веднага след това кълбото попада в краката на другата голяма звезда - Денис Бергкамп. И какво? Как какво, на "правилното" място е отново Туре, който с подобен шпагат вкарва в лазарета и другия голаджия, което докарва Венгер до нервна криза и нова забрана за шпагати.

КАК КОЛО ТУРЕ ИЗНЕНАДА ЯЯ ПРИ ПОСЛЕДНИЯ МУ МАЧ ЗА МАН СИТИ?

Луис Суарес проговори за проваления трансфер в Арсенал и каква е причината за това

Звездата на Барселона Луис Суарес проговори за проваления си трансфер в Арсенал през 2013 година. Тогава Ливърпул искаше сума от 40 милиона паунд...

Последва чудесно действие от Коло Туре, след което топката попада в краката на френския специалист. Без да се замисли, младата звезда на Кот Д'Ивоар се хвърля без да се замисли в краката на мениджъра и го поваля, което довежда и до контузия за легендарния Венгер.

И този играч е получил място в отбора му, любопитно, нали?

Още по темата

Please select answer!