И бившият съпруг на Нахила заведе иск срещу Неймар


И бившият съпруг на Нахила заведе иск срещу Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

6189 0

Неприятностите в живота на суперзвездата на ПСЖ и Бразилия - Неймар, продължават да се множат. Нападателят пропуска Копа Америка заради контузия, а срещу него бе повдигнато обвинение за изнасилване. Тези дни стана ясно, че и бившият съпруг на обвинителката е завел дело срещу бразилския футболист.

Става дума за Естивенс Алвеш, който наскоро заяви, че не заема страната нито на бившата си жена, нито тази на Неймар. Но според arazao.com.br той също е подал иск срещу звездата, който се основава на тормоза, който преживява синът му след избухналия скандал.

Според Алвеш 7-годишното момче е пострадало, след като Неймар е публикувал в интернет снимки на майка му в оскъдно облекло и част от чатове, в които името на детето също се споменава. Алвеш иска компенсация за това.

"Синът ни е много разтърсен от цялата ситуация. Не ходи на училище. Когато включа телевизора и чуе името на майка си, започва да плаче. Искам да кажа, че животът му е съсипан", каза наскоро бразилецът, който 7 години е съжителствал с обвинителката на Неймар - Нахила Триндад. А какво друго разследване тече срещу суперзвездата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички