Христо Стоичков интервюира Юрген Клоп (СНИМКА)


Христо Стоичков интервюира Юрген Клоп (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

1960 0

Легендата на българския футбол - Христо Стоичков, работи от немалко време за телевизионния гигант Унивижън. Там той води интервюта с хора, свързани по някакъв начин със световния футбол. А последният му гост бе - Юрген Клоп.

Мениджърът на настоящия европейски клубен шампион Ливърпул, и носителят на "Златната топка" за 1994 г. проведоха разговор на базата на мърсисайдци в Мелууд, където в момента германският наставник провежда занимания с играчите, които не са ангажирани с националните си отбори.

Стоичков не пропусна да се похвали, като публикува в личния си профил в Instagram снимка с Клоп, на която двамата са седнали един срещу друг и разговарят в професионална обстановка. Снимката е придружена от следния текст: "С шампиона на Европа. Господин Юрген Клоп".

Преди седмица, пък, в Румъния бе направен опит да се очерни Христо Стоичков. Легендарната 8-ца бе обвинен, че е бил готов да приеме откуп, за да загуби умишлено с националната фланелка на България. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Вижте тази публикация в Instagram.

Con campeon de Europa. Mister Jürgen klopp

Публикация, споделена от HRISTO STOITCHKOV (@hristo8oficial) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички