Христо Стоичков: Мразя политиците!


Христо Стоичков: Мразя политиците!
Снимка: elmundo.es

2273 0

Футболната легенда на България Христо Стоичков заяви, че ненавижда политиците.

Той бе запитан дали би си върнал назад думите, че Русия е спасила България от фашистите, а България е спасила руснаците от Мондиал 1998.

"И какво от това? Много добре си спомням какво съм казал тогава. Русия ни освободи от фашистите, това е известно на всички. Моята шега беше в това, че ние освободихме руските фенове от мисли за мондиала, тъй като ние в това време бяхме по-добри. Защо ми е да си връщам думите назад", отговори Камата.

"Във всеки случай аз много обичам Русия. Отнасям се уважително към всичките ви ветерани. Имам прекалено много руски приятели, за да мога да мисля лошо за вашата страна. И никаква политика не може да ме накара да мисля другояче. Ненавиждам политиците", отсече най-известният българин пред "Р–Спорт".

"Зная, че спортът е спорт, а политиката си остава политика. Нито една политическа организация не може да събере на едно място 100 000 души, които да са щастливи и екзалтирани. А футболът може, там е неговата сила", откровен бе Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички