Хавиер Санети разкри единственото нещо, с което се е провалил в Интер


Хавиер Санети разкри единственото нещо, с което се е провалил в Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

2954 0

Легендарният защитник на Интер Хавиер Санети говори за тежките времена, които Адриано изкарва в тима. Бразилецът е в най-добрата си форма, когато получава обаждане от родината си, за да разбере, че баща му е починал. Скоро след това идва депресията, а с това и краят на една бляскава кариера.

"Императора" бе считан за следващия Роналдо, но така и не преодолява болката от загубата на баща си. Точно тази история и до ден днешен разтърсва Занети, който споделя за нея пред "Tutto Mercato".

"Когато получи обаждането от Бразилия, че баща му е починал, аз бях в стаята. Той хвърли телефона и започна да крещи. Крещеше по начин, по който никой не може да си представи. И до днес помня този момент и настръхвам. 

А НЯКОГА ГО НАРИЧАХА "ИМПЕРАТОРА" (СНИМКА)

От този ден аз и Масимо Морати приехме Адриано като наш по-малък брат. Той продължи да играе футбол, вкарваше голове и ги посвещаваше на баща си. След този разговор по телефона обаче вече нищо не бе същото. Не успяхме да го изкараме от депресията. Това е най-голямата ми загуба, най-големият ми провал. Чувствах се безсилен", споделя Санети.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички