Фенка с изненадващо обяснение за провалите на Гришо на корта


Фенка с изненадващо обяснение за провалите на Гришо на корта
Снимка: Guliver/GettyImages

6003 0

Феновете на Григор Димитров са силно притеснени от играта, която българинът показва в последно време. Първата ни ракета губи от далеч по-задно ранкирани съперници редовно и водещите елементи в играта му не се получават в който и турнир да се пробва той.

От началото на годината Димитров има 6 загуби в общо 17 изиграни мача. Две от загубите му бяха от противници извън топ 50 в световната ранглиста.

Феновете в социалните мрежи се питат къде е тенисистът от 2017 година, който ги зарадва със силни мачове, много победи и дори четири титли. Някои са на мнение, че треньорът му Даниел Валверду е изчерпал уменията си спрямо него и трябва да бъде сменен.

Фенка на име Лиса Сеньор обаче даде друго, любопитно обяснение за провала на Григор на корта тази година. Според нея виновен е розовият екип, който Nike накара звездата да носи във всички турнири досега през годината.

Нетипичният екип за първи път бе показан от българина на Аустелиън Оупън. В Мелбърн той отпадна в четвъртфиналите от Кайл Едмънд.

"Кога Димитров ще спре да носи този ужасен екип? Сигурна съм, че се отразява на формата му", написа Сеньор в Туитър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички