Фен заключи баба си в клетка, докато любимият му отбор не купи защитник (СНИМКИ)


Фен заключи баба си в клетка, докато любимият му отбор не купи защитник (СНИМКИ)
Снимка: Guliver/GettyImages

1667 0

Последният ден на трансферния прозорец в Англия винаги е бил изпълнен с драматични сделки в последните секунди, фенски спорове и битка за най-добри публикации в социалните мрежи. Въпреки че този път пазарът затваря по-рано от обикновено и липсва драмата на паническите покупки в края на август, на Острова отново намериха начин да се забавляват искрено с трансферните информации.

Фен на Ипсуич Таун пусна изключително интересна публикация в Twitter. Той публикува снимка на възрастна дама, която е затворена в клетка. Към фотото той написа следния текст: "Няма да пусна баба си от клетката, докато Ипсуич не купи централен защитник".

Разбира се, постът беше шеговит, а самата снимка е разпространявана стотици хиляди пъти в интернет пространството. Ипсуич обаче се включи в драмата, отговаряйки на фена, след като действително привлече защитник.

"По никакъв начин не одоборяваме подобно поведение, но е време да освободиш баба си, Люк...", написаха от Ипсуич, след като привлякоха централния защитник Аристоте Нсиала.

Жалко, че последният ден на трансферния прозорец е само два пъти годишно...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички