Есента идва със страхотни отстъпки от Мини Заем


Есента идва със страхотни отстъпки от Мини Заем
Снимка: MiniZaem.bg

1759 0

Имате планове, от които се отказвате, защото или не е настъпил моментът, или защото отново не сте успели да съберете достатъчно пари, за да ги осъществите?

Ако ви е дошло до гуша всяко лято да мечтаете, а всяка есен да отлагате плановете си, небанкова финансова институция Мини Заем има какво да ви съобщи!

Ние знаем, че есента е сезонът на ремонтите, късните почивки и подготовката за зимата и искаме да помогнем на всеки, който има нужда от малко допълнителни пари, за да може спокойно и без финансови притеснения да осъществи плановете си.

Затова… от 11.10 до 31.10.2018 г. стартираме национална есенна кампания, по време на която всеки наш клиент може да поиска своя заем и да се възползва от страхотни намаления от разходите по усвоения кредит.

Тази есен, в рамките на кампанията нашите клиенти ще имат възможност да избират вида бързи кредити онлайн, който да им бъде отпуснат и в зависимост от това ще могат да се възползват от:

*20% отстъпка, ако изберат кредит до заплата;

*15% отстъпка, ако изберат кредит на вноски.

Единственото условие за кандидатстване за кредит с отстъпка е той да бъде усвоен в рамките на промоционалната ни кампания (11.10 - 31.10. 2018 г).

От кредитна компания MiniZaem.bg знаем колко трудно е, когато зимата е на прага, а парите не достигат за подготовката за зимните месеци. Знаем също така, че не малко от нашите клиенти си мечтаят за няколко дни на спокойствие в планината или на морето, но пренебрегват нуждите си, защото винаги изниква нещо по-важно, по-належащо и по-приоритетно.

За да помогнем плановете и мечтите да станат реалност, стартираме нашата промоционалната си кампания „Есен с Мини Заем”.

Така всеки наш клиент, който има сигурен доход и е пълнолетен, да може да се възползва от отстъпките по кредитите, които предлагаме.

Есенната ни кампания е за всички, които не искат повече да отлагат плановете си. Тя е за всички, които искат да сбъднат мечтите си, без да се притесняват от нищо.

Ако и вие искате да видите плановете си изпълнени, ако не ви се чака повече, просто изберете вид кредит и го поискайте от Мини Заем. Кампанията ни ще е в сила от 11.10 до 31.10.2018 г., а отстъпките, от които можете да се възползвате са 20% за кредити до заплата и 15% за кредити на вноски.

Щастлива есен ви пожелаваме!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички