Джени Суши: Андреа ме тормози, исках 12-месечна забрана за Пулев

Американската репортерка Дженифър Равало, известна като Джени Суши, се оплака, че е била тормозена в интернет от приятелката на Кубрат Пулев - Андреа. Жената, заради която боксьорът получи забрана да се бие на територията на САЩ за 6 месеца, обяви, че с адвокатката ѝ са искали това наказание да бъде поне двойно по-голямо.

"Искам той да понесе отговорност за това, което направи. Нямам какво да му кажа. Аз не мисля, че той съжалява въобще. Казва, че съжалява, само защото го наказват. Мисля, че трябваше да му отнемат лиценза за по-дълго време. Ако съжаляваше, щеше да ме потърси по-рано, вместо да говори тези лъжи за мен", заяви Равало пред "Нова".

Официално: Обявиха наказанието на Кубрат Пулев за сексуален тормоз

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев остава с отнет лиценз, но по всяка вероятност за само още два месеца. Това стана ясно след обявеното р...

"Засегнаха ме и действията му по време на интервюто, защото освен целувката, той ме хвана за задните части и се засмя. Но, разбира се, и действията му след това, наричайки ме лъжкиня и твърдейки, че това не се е случило", допълни американката.

СКАНДАЛНО НОВО РАЗКРИТИЕ ЗА "ИЗТОРМОЗЕНАТА" ДЖЕНИ СУШИ

"Имам снимки от чатове, в които тя (Андреа, бел.ред.) ме нарича... Гордее ли се майка ми с мен, на български също ме обижда с тази дума. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам. Страхуваш се. Няма лице зад заплахите. Бях много уплашена. Никога не съм преживявала подобно нещо преди", каза още Равало. А как самата Джени атакува Андреа в Instagram вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!