Четирима футболисти от Трета лига загинаха при катастрофа


Четирима футболисти от Трета лига загинаха при катастрофа
Снимка: iStock/Guliver

8791 0

Четиримата души, които загинаха след катастрофа на пътя Плевен - Русе в района на свищовското село Горна Студена тази нощ, са били футболисти на третодивизионния тим ОФК Павликени.

Трагичният инцидент е станал тази нощ, минути след полунощ. По първоначална информация причина за катастрофата е неспазване на знак "Стоп" от водача на лекия автомобил. Пристигналите на място екипи на пожарната е трябвало да разрежат колата, която била смачкана до неузнаваемост, за да извадят жертвите.

Четиримата загинали в тежкия инцидент са футболистите на отбора на Павликени Димитър Кушев, Георги Вълчев, Генчо Стефанов и Ивелин Иванов, съобщава великотърновският сайт sport-vt.com. Вчера те са били в Козловец за мача на Павликени срещу местния Земеделец-93 в мач от Купата на аматьорската футболна лига, а катастрофата е станала при прибирането им след края на двубоя.

„Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно“, коментира треньорът на Павликени Димитър Тодоров пред изданието. По първоначална информация четиримата са се возили в БМВ-то на Ивелин Иванов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички