Боксов съдия: Суши сияе след целувката, сега иска да спечели едни бързи пари


Боксов съдия: Суши сияе след целувката, сега иска да спечели едни бързи пари
Снимка: Instagram

9420 0

Реферът и съдия на Световния боксов съвет Венцислав Николов коментира, че след края на мача срещу Богдан Дину, който Кубрат Пулев спечели много убедително, адреналинът му е бил приповдигнат и както е целунал тази репортерка е можел да прегърне или целуне всеки един зрител.

Николов смята, че Пулев е един от малкото, които не се притесняват да кажат всичко право в очите. Той обясни, че заради временно отнетия лиценз, Кобрата не може да играе само в Калифорния, но може да се боксира на всяко друго място.

Според него, от видеото ясно си личи, че Джени Суши сияе след целувката и целта й, както и тази на адвокатите, е да спечелят едни бързи пари. Той каза, че е имал подобна случка в Маями преди години и случаите там за агресия срещу нежния пол се преекспонират.

По-рано днес пък бе публикувано и въпросното видео как Джени Суши седи в скута на мъж по време на парти след победата на Кубрата. Вижте скандалното видео.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички