Бизнес партньор подкрепи Роналдо след обвиненията


Бизнес партньор подкрепи Роналдо след обвиненията
Снимка: Getty Images/Guliver

1274 0

Директорът не стратегическото развитие на хотелската група Pestana - Жозе Рокет, оказа подкрепа на Кристиано Роналдо, с когото са бизнес партньори. Португалецът преживява трудни времена в личния си живот, след като бе обвинен от американката Катрин Майорга, че е била изнасилена. 

"Трябва да кажа, че Кристиано бе изключителен партньор за нашата фирма, много важна част и ще продължи да бъде такъв. Съгласно закона той е невинен, докато не бъде доказано обратното", заяви Рокет. 

По притеснителни са нещата с основния му спонсон Nike.  Американската компания, с която Кристиано има договор за почти 1 милиард долара, изрази опасенията си относно случващото се около бившия футболист на Реал Мадрид. "Ние сме дълбоко притеснени от разпространение обвинения към Кристиано Роналдо и ще продължим да следим много внимателно ситуацията", пише в кратко изявление от компанията, която в нито един момент не споменава "подкрепа" за португалския футболист.

Изчезнало е бельото на американката от нощта с Роналдо

По същия начин стоят нещата и с друга компания, захранваща банковта сметка на Роналдо с милиони, макар и доста по-малко - EA Sports. Както е известно, той е на корицата на новата FIFA 19.

Какво разказа американката и какви са нейните обвинения може да прочетете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички