Бивш английски национал шокира, бил е насилван сексуално от чичо си


Бивш английски национал шокира, бил е насилван сексуално от чичо си
Снимка: Getty Images/Gulliver

1080 0

Бившият английски национал Киърън Дайър направи шокираща изповед за своето детство. 39-годишният настоящ треньор разказа, че е преживял истински кошмар с чичо си, който му е правил орална любов. Настоящият треньор в школата на Ипсуич е пазил тайната близо 30 години, защото смятал, че баща му ще убие чичо му ако разбере.

"Като дете обичах да заспивам в скута на майка ми и да пипам материята на дъбките, много я обичах. Във въпросната петък вечер, чичо ми Кени също носеше дънки и просто бях заспал докато гледаме телевизия. Внезапно се събудих. Събудих се, но ме беше страх да си отворя очите. Кени беше свалил панталоните ми докато спях и ме галеше. Не знаех какво изобщо да правя. Най-вероятно той разбра, че съм се събудил, защото веднага започна да ме утешава и успокоява", разказва Дайър пред "Daily Mail".

"Помоли ме да го оставя да довърши това, което прави.Обеща ми, че ще ми купи много шоколад, а след това смъкна панталоните ми до глезените. Знаех, че прави нещо ужасно грешно, но бях замръзнал. След това той наведе главата си в скута ми и започна да ми прави орална любов. Продължавах да бъда ужасен. Все пак съумях да го отблъсна и вдигнах панталоните си. „Не казвай на никого“ – прошепна ми той. „Това е нашата тайна“, допълни бившият футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички