Бекъм и Ибрахимович се хванаха на уникален бас за Швеция - Англия


Бекъм и Ибрахимович се хванаха на уникален бас за Швеция - Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

2934 0

Световното първенство по футбол навлиза в решаващата си фаза, а почти всички от големите фаворити са аут от турнира. Англия и Швеция обаче все още обаче са Мондиала и днес ще решат третия полуфиналист, а двубоят е от 17 часа. 

Еуфорията е голяма дори и за легенди на двата отбора като Златан Ибрахимович и Дейвид Бекъм. Двамата дори се хванаха на много инетерсен бас относно победителя в двубоя. Голямото предизвикателство бе започната от Ибра, който си публикува снимка с Бекъм от техен мач през 2001 година и написа: "Хей, Дейвид Бекъм. Ако Англия победи, те каня на вечеря, където пожелаеш ти. Но ако Швеция победи, ще ми купиш каквото искам от Икеа, съгласен?".

На бившия английски национал не му отне много време, за да отговори и да отправи още по-голямо предизвикателство. "Златан, ако Швеция победи, лично аз ще те отведа до Икеа и ще ти купя всичко, от което се нуждаеш за своето имение в ЛА. Но ако Англия победи, искам да дойдеш на мач на Англия на "Уембли", да носиш фланелка на Англия и да ядеш "фиш енд чипс" на полувремето...", след което Златан незабавно се съгласи на това условие.  

ОТМЕНЯТ МАЧ ОТ ЧЕТВЪРТФИНАЛИТЕ НА МОНДИАЛ 2018? (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички