БФС обмисля да съди bTV заради репортажите


БФС обмисля да съди bTV заради репортажите
Снимка: БГНЕС

1031 0

От Българския футболен съюз обмислят да съдят телевизия bTV. За целта от футболната централа са се свързали с адвокати за консултация и до дни ще вземат решение дали да предприемат тази сериозна стъпка, съобщава агенция "Блиц".

Причината за това е уронването на престижа на БФС след двата репортажа на журналист от телевизията, целящи да докажат, че централата е злоупотребявала с парите, отпускани от държавата. Както е известно, първият репортаж твърдеше, че БФС е дало отпуснатите му средства за твърде скъпа екипировка. Според втория, от централата са плащали с тези средства скъпи лагери за деца, които са се провеждали в хотели, сред които и такива, които са собственост на служители на футболния съюз.

Заради обвиненията, вчера от БФС дадоха пресконференция. На нея присъстваха изпълнителният директор Борислав Попов, членът на Изпълкома Емил Костадинов и пресаташето Христо Запрянов. Как се защитиха те вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички