Аржентинец подкрепи Стоичков: Ван Гаал е пълен откачалник!


Аржентинец подкрепи Стоичков: Ван Гаал е пълен откачалник!
Снимка: Getty Images/Guliver

3016 0

Бившият играч на Байерн Мюнхен и Аржентина - Мартин Демикелис, обяви, че Луис ван Гаал е треньорът в кариерата му, с когото е било най-трудно да се работи. Двамата се засякоха в германския гранд в периода 2009-2010 година.

"Имах един треньор, който е напълно луд. Ван Гаал. Той третира играчите по неразумен начин понякога. Например, в един мач, в който водехме с 3:0 на полувремето, той влезе в съблекалнята с ритници, ритна вратата и саковете ни и започна да крещи: "Бяхте катастрофални!". Като вицекапитан трябваше да се намеся и му казах: "Престанете да ни обиждате, проявете малко уважение". През второто полувреме не се представих добре, а на следващия ден той дойде при мен и каза, че съм играл лошо, защото съм бил емоционално неуравновесен. "Повече не се намесвай", ми каза той", разказа аржентинецът пред изданието "La Nacion".

ВАН ГААЛ: БОРУСИЯ ДОРТМУНД? НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ПРАВЯ МАЛЪК КЛУБ - ВЕЛИК

Както е известно, голям противник на холандския треньор е и родната футболна легенда Христо Стоичков. Преди 2 години Камата оплю за пореден път бившия си треньор в Барселона и му измисли нов прякор. Какъв бе той и какво каза Стоичков - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички