Арестуваха директора на школата на Юнайтед за нападение над жена


Арестуваха директора на школата на Юнайтед за нападение над жена
Снимка: принтскрийн

3929 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и настоящ ръководител на академията на клуба Ники Бът бе арестуван от полицията в Манчестър, след подаден сигнал за нападение на жена в къща в Хейл. От полицията уточниха, че жената е получила лека прорезна рана на ръката си и не е имала нужда от болничен престой.

"44-годишният мъж е арестуван по подозрение за нападение и е пуснат под гаранция, докато тече разследването", съобщиха от полицията. Бившият английски национал има 387 мача за Манчестър Юнайтед в периода от 1992-ра до 2004-та година, а през 2016 бе назначен за ръководител на академията на клуба.

Бът бе вторият представител на легендарния "Випуск '92" на "червените дяволи", който се забърква в неприятности в рамките на един ден, след като вчера на Пол Скоулс бе повдигнато обвинение за нарушение на правилата за залагане на Футболната асоциация. Скоулс е направил 140 залога на футболни мачове, което е нарушение на правило E8, между август 2015 и януари 2019. Периодът съвпада с времето, когато Скоулс бе съсобственик на Салфорд Сити, но преди да бъде назначен на мениджърския пост на Олдъм през февруари 2019. Той може да обжалва решението на асоциацията до 26 април 2019.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички