Андреа: Кубрат не одобрява всички мои снимки в Инстаграм


Андреа: Кубрат не одобрява всички мои снимки в Инстаграм
Снимка: БГНЕС

4473 0

Приятелката на Кубрат Пулев - Андреа, призна, че Кобрата не одобрява всички нейни снимки, които тя публикува в социалните мрежи. Поп-фолк изпълнителката обича да публикува доста провокативни снимки, с които попада в светлините на прожекторите. 

"На Кубрат, да, не му харесват някои мои снимки в Инстаграм. Няма как – той е мъж. Мъжете са ревниви. Би било странно да не ме ревнува. Аз също го ревнувам. Винаги съм била малко по-провокативна в шоубизнеса, но личността Теодора (истинското име на певицата е Теодора Руменова Андреева – б.р.) невинаги се припокрива с тази на певицата Андреа”, заяви тя пред Нова телевизия.  

"Много забавно беше на мача – аз падам от стола, има драми. Тя (Николета Лозанова – б.р.) ме вдига и ме изправя, казва ми да се правя, че нищо ми няма. Радвам се, че беше до мен. Тя е толкова свикнала с мен, толкова добре ме познава.

12 ИЗПЕПЕЛЯВАЩО СЕКСИ СНИМКИ НА АНДРЕА 

Радвам се, че ми беше подкрепа. Хубаво е да имаш човек, който да те подкрепя, да разбира страната на шоубизнеса – всичко, което той ти взима и дава", разказа тя относно мача на Кобрата с Хюи Фюри. 

Кубрат Пулев сега вече очаква битка с Антъни Джошуа, а британецът сподели дали българинът попада в неговите сметки

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички