Адвокатът на Суши: Пулев тормози Джени и ѝ отмъщаваше, защото се оплака

Адвокатката на Джени Суши - Глория Олред, заяви, че с клиентката ѝ не са подавали паричен иск срещу Кубрат Пулев. Популярната в своите среди дама разкритикува остро българския боксьор, заради това, че със защитата му оправдаха скандалната му целувка по устните на Джени Суши с ударите, които е получил по време на мача с Богдан Дину.

"Не е вярно, че сме искали пари от него. Не сме искали пари въобще. Нямаме такъв план към този момент. Не сме подали и криминално оплакване в прокуратурата", заяви Олред пред "Нова"..

Официално: Обявиха наказанието на Кубрат Пулев за сексуален тормоз

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев остава с отнет лиценз, но по всяка вероятност за само още два месеца. Това стана ясно след обявеното р...

"Ако предлага това като оправдание, значи ли, че всеки, който е бил ударен в мач, може да целува репортерите по устните, защото са били ударени по главата? Това е безумно! А освен това е и противозаконно. Това, което направи тя, е много важно. Не само за нея. Тя прави това, за да защити и други жени репортери. И това беше, само защото Джени имаше това видео. Ако го нямаше, едва ли някой щеше да ѝ повярва", допълни американската адвокатка.

"Това е сериозно, не просто тормоз, но и отмъщение, защото тя се е оплакала. И после се опитаха да я унижат с това, което е направила след това или в друг момент от живота ѝ. Всичко това е без значение за неговите действия да я сграбчи и целуне. Това е престъпление, сексуален тормоз", категорична бе дамата. А какво скандално разкритие се появи за клиентката ѝ преди изслушването вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!