Адвокатът на Джени Суши поиска да отнемат лиценза на Кубрат Пулев


Адвокатът на Джени Суши поиска да отнемат лиценза на Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС

4808 0

В големи неприятности се забърка Кубрат Пулев с решението си да целуне репортерката на Vegas Sports Daily - Джени Суши, в минутите след победата му над Богдан Дину. Адвокатът на репортерката Джени Суши – Глория Олред поиска професионания лиценз на Кубрат Пулев. Това стана ясно след брифинг, който даде съвместно със своята клиента.

Припомняме, че първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. В последствие го свали. Малко след това стана ясно, че дамата възнамерява да търси правата си в съда. Интересите на Джени Суши ще защитава 77-годишната Глория Олред. Тя е една от лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ. Олред има богат опит в областта, като от години се занимава с дела за защита правата на жените.

"Искаме боксовия лиценз на господин Пулев да бъде отнет. Също така искаме Спортната комисия в Калифорния да постави този инцидент и поведението на Пулев в дневния си ред на следващото заседание на 14 май, и госпожа Джени Равало и аз да може да свидетелстваме", обяви 77-годишната Олред.

На пресконференцията репортерката прочете пред всички и своята позиция по случая, като определи, че това, което ѝ се е случило е унизително. Също така твърди, че след заснемането на видеото, когато е била с гръб, Пулев я е хванал с две ръце за задните части. По думите ѝ българинът е поискал частта с целувката да бъде изрязана от видеото и да не бъде излъчвана. Тя не отрече, че след победата на Пулев е присъствала на партито и обясни, че е отишла, тъй като е видяла възможност за интервюта и с други боксьори.

Какво сподели Кубрат Пулев за тази целувка след прибирането си в България и защо го е направил - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички