ЦСКА заложи на луда глава, разбил мерцедес в катастрофа


ЦСКА заложи на луда глава, разбил мерцедес в катастрофа
Снимка: balkanec.bg

6441 0

Футболист с един от най-гръмките прякори във футбола ни ще връзва играта на ЦСКА през новия сезон във „В” група. Това е Николай Цветков – Демона, който досега е ритал в Своге, Русе, Мездра и Видин. 27-годишният халф се появи на „Армията” в състояние „глътнал джама” и не можеше да повярва, че са го поканили да носи екипа на най-успешния отбор в България.

Прякорът на Демона произлизал от ливадите в Ботевград, където ритал още като малък. Иначе добродушен на вид, Цветков ставал като зъл демон, когато докопа топката. Като малки играели заедно с Милен Василев – Туфо, който след това стигна дори до „Левски” и там се провали тотално.

За разлика от него Демона досега не е успял да се уреди на добро място, тъй като нямал никакви връзки. Затова останал шокиран, когато му се обадили от „Армията”.

Новият бос Гриша Ганчев лично одобрил трансфера, тъй като халфът ритал при него в академията на Литекс като юноша и дори спечелил приза за най-добър играч на турнира „Юлиян Манзаров”. Бившият му съотборник и треньор в Мездра Иван Редовски разправя, че можел да закара топката от едното до другото наказателно поле, без да му я отнемат.

Като по-млад бил луда глава, а след един мач в Севлиево дори разбил в катастрофа цял мерцедес. След като обаче се оженил за съпругата си Изабел, Демона се кротнал и си останал като демон само на терена. Дълго време се ядосвал, че в „А” група дават път на всякакви некадърници. „Никога не съм звънял на някой треньор да ме вземе”, разправял смелчагата пред близките си. И така до тази седмица, когато го наеха в ЦСКА...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички