Стоичков разкри след кой мач е плакал неутешимо

Големият български футболист Христо Стоичков разкри, че е плакал след мач. Това се е случило след загубата на Барселона от Милан във финала на Шампионска лига (0:4).

Загуба от Атлетико също е карала Камата да се разплаче.

Христо Стоичков: Мразя политиците!

Футболната легенда на България Христо Стоичков заяви, че ненавижда политиците. Той бе запитан дали би си върнал назад думите, че Русия е спасила...

"Когато загубихме от Милан, имахме много силен отбор. Но не успяхме да им вкараме нито един гол. Умът ми не го побира! С Ромарио в състава, с Бегиристайн, Бакеро, Куман! Въпреки че две седмици преди финала победихме Манчестър Юнайтед с 4:0", споделя Стоичков пред "Спорт Експрес".

Стоичков, който преди да се заеме с журналистика, беше треньор, заяви, че не би допуснал негов футболист да пие алкохол ден-два преди мач.

"Всеки човек, в това число и спортистите, могат да опитат вино или водка. Аз не съм изключение. Но минимум 48 часа преди мача ти си длъжен да забравиш за това. Нито грам. Никога не съм пил два дни преди мача. Никога! Ако стана отново треньор, няма да позволя мой футболист да употребява алкохол два дни преди мач. В противен случай ще му покажа вратата. Иначе никой в този отбор няма да ме уважава", категоричен е бившият български селекционер.

Още по темата

Please select answer!