Скъпата селекция на Ван Гаал срещу дълбоките резерви на Сър Алекс (СНИМКА)


Скъпата селекция на Ван Гаал срещу дълбоките резерви на Сър Алекс (СНИМКА)

3650 0

Манчестър Юнайтед се превърна в единственият английски тим, който изхвърча от Шампионска лига, след като Арсенал, Челси и Манчестър Сити продължиха напред към елиминациите. "Червените дяволи" имаха сравнително лесна група, но се провалиха срещу аутсайдерите ПСВ (равен и загуба) и ЦСКА (победа у дома, равен в Русия), а в последния си двубой загубиха с 2:3 гостуването си на Волфсбург и се разминаха с осминафинал в най-престижната клубна надпревара.

На терена бяха най-скъпите покупки на Луис Ван Гаал, като Мемфис Депай, Антони Марсиал, Матео Дармиан и още няколко от трансферите на холандеца, които са в пъти по-скъпи от целия състав на Сър Алекс Фъргюсън, на който той заложи срещу Волфсбург... преди 6 години.

Тогава, отново във важен мач за "червените дяволи" (решаване на първото място в групата), Сър-а излезе без типичен централен защитник (Флетчър и Карик), а от титулярите му играха единствено Пол Скоулс и Патрис Евра. Резултатът? 3:1 в полза на "червените дяволи" на "Фолксваген Арена", като хеттрик за победата отбелязва Майкъл Оуен - четвъртият нападател по това време в Манчестър Юнайтед.

Ето и въпросния състав:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички